7 Μαρ 2007

Πρόγευση του νέου τεύχους!

...Και για να σας "ανοίξουμε" λίγο την όρεξη μέχρι τις 10 Απριλίου που θα κυκλοφορήσει η Ενέδρα με τη νέα μορφή της, πάρτε μια (επιλεκτική) γεύση των περιεχομένων του Τεύχους 33:
- Αφιέρωμα στο...Κόκκινο: Το εναλλακτικό ραδιόφωνο της Αριστεράς από "μέσα"
- Εργασιακά: Αναζητάς επισφαλή εργασία; Θα βρεις τα πάντα στο 11888!
- Η εξέδρα ως...πεδίο πάλης: Παραδείγματα εναλλακτικής ποδοσφαιρικής τρέλας
- Ιστορία: Ένα αδημοσίευτο κείμενο του Νίκου Μπελογιάννη βγαίνει στο φως
- Διεθνή: 'Αρωμα από Ευρώπη-Καμπάνια των Νέων της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, EuroMayday, τα γεγονότα στην Ungdomshuset
- Στήλες για κινηματογράφο, internet & νέες τεχνολογίες, μουσική, τέχνη, βιβλίο, social design, θεωρία, αντικατανάλωση, παιχνίδια και...ο απαραίτητος χαβαλές με ένα νέο entry στην παρέα των Mouzahedin και Ιερομόναχου Αββακούμ!
Και επειδή -σύμφωνα με τη...Νέα Τάξη Πραγμάτων της Ενέδρας!- η δουλειά μας υπόκειται σε...συνεχή δημόσιο έλεγχο, να ξέρετε πως το deadline για τή συλλογή των κειμένων λήγει στις 30 Μαρτίου. Αυτό σημαίνει πως όσοι/ες από εσάς είστε επίδοξοι συγγραφείς/συνεργάτες μας πρέπει να βιαστείτε!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι εξελίξεις τρέχουν,άρα πρέπει να έχετε υλικό για τις δολοφονικές επιθέσεις στους φοιτητές χτες.Βάλτε τίτλο η χούντα δεν θα πάρει τη ρεβάνς...και να προσέχετε στις διαδηλώσεις,σκοπεύουν να τσακίσουν κόσμο.Στον δρόμο συντροφάκια!

Unknown είπε...

Ευχαριστούμε για την επισήμανση. Έτσι κι αλλιώς το τεύχος θα έχει ένα θέμα για τα πανεπιστήμια, οπότε θα ενσωματωθεί εκεί ένα κομμάτι για την κρατική καταστολή.

Ανώνυμος είπε...

kalo to teuxos pou moirasete sto sunedrio!