7 Ιουν 2007

Νεότερα για το #33 και ένα σχόλιο για την επικαιρότητα

Η ΕΝΕΔΡΑ 33 είναι γεγονός! Και από χθες μοιράζεται, πακετάρεται και στέλνεται (σταδιακά) στους παραλήπτες της ανά τη χώρα! Επειδή δεν προλάβαμε να συμπεριλάβουμε τα γεγονότα στην έκθεση Art Athina στην ύλη του τεύχους, σας καλούμε όλους και όλες, μέσα από το blog μας, να συνεισφέρετε στην υπόθεση της διαφύλαξης της ελευθερίας όλων μας στην έκφραση, προσθέτοντας (για αρχή) την υπογραφή σας στην ηλεκτρονική διαμαρτυρία που ξεκίνησε μέσα από το blog artlogokrisia.blogspot.com.
Να γίνει, επίτέλους, μια αρχή ενάντια σε όλους εκείνους τους πολιτικούς/ θρησκευτικούς/ κοινωνικούς εκφραστές του σκοταδισμού, που νομίζουν ότι μπορούν ανενόχλητοι να μας στερούν κάθε είδους δικαίωμα ή απόλαυση που δεν συνάδει με το ελληνοχριστιανικό και εθνεγερτικό τους ιδεώδες...

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σας.
Βλέπω ότι είστε η Νεολαία του Συνασπισμού. Εγώ είμαι οικολόγος, και θα σας προτείνω κάτι απλό, για τη μείωση της... φασιστοειδούς ρύπανσης ιδεών που βιώνουμε τελευταία.

Μήπως θα έπρεπε τόσο εσείς, όσο και άλλοι (π.χ. Ιός της Κυριακής) να συνεργαστείτε σε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ συλλογικό project... ηλεκτρονικής αρχειοθέτησης των δημοσίων δηλώσεων και συμπεριφορών όλων των σημαντικών δημόσιων προσώπων;

Όπως π.χ. η wikipedia, μπορεί και να ιδρυθεί ένα συλλογικό site, με περιορισμένη συμμετοχή συντονιστών αλλά ανοιχτό ΚΑΙ σε σχόλια του κοινού, στο οποίο να προσκομμίζουμε ηλεκτρονικές διευθύνσεις κειμένων που τεκμηριώνουν δημόσιες δηλώσεις και συμπεριφορές όλων αυτών των... καραγκιόζηδων που στέλνουν την αστυνομία να καταστείλει έργα τέχνης, κ.ο.κ. αλλά και όλων αυτών των μαϊντανών που απασχολούν τα κανάλια με νέες δηλώσεις, αρνούμενοι ενίοτε όσα είχαν πει στο παρελθόν.

ΦΑΚΕΛΛΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΑ, σύντροφοι.
Κι αν θέλετε τεχνική βοήθεια... εδώ είμαστε (προγραμματιστής είμαι, μάλιστα ειδικεύομαι αυτές τις μέρες στο νέο Εννοιολογικό Δίκτυο, ή "Semantic Web").

Ανώνυμος είπε...

Τέλος, επειδή είστε πολιτική νεολαία κόμματος που συμπαθώ (χωρίς να είμαι μέλος) ιδού και μερικά άρθρα που ίσως σας φανούν χρήσιμα. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ελεύθερα και αλλού, αρκεί να αναφέρετε την πηγή τους:

1) Δήμαρχος Ελληνικού εναντίον… βρωμοσκυλάδων επιΧΟΙΡΟΙματιών φονιάδων

2) Ποιός κάνει κουμάντο, κύριε Κουμάντο, στα… Πράσινα Παπούτσια;

3) ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΠΛΗΞΙΑ - αξιόλογο site και… κατάπτυστο

4)
Χριστιανο-Ναζί μουτζαχεντίν του Κυρίου κατά των αιρέσεων του Διαδικτύου


5) Πολιτική Ορθότητα, Μίκης Θεοδωράκης, και η ανάγκη απο-Καζαντζιδοποίησης

6) Renaissance over Byzantium: a polyphonic sensual Trance-formation (mp3)

7) Ποιός μοιράζει τα… ΨΥΧΟναρκωτικά;

Αν θέλετε να εισηγηθείτε θέματα, για τα οποία να γράψω στο μπλογκ μου, ευχαρίστως να τα λάβω. Τα υπόλοιπα που ήδη έγραψα θα τα βρείτε εύκολα κάνοντας κλικ στο όνομά μου. Ελπίζω ότι κατανοήσατε το λόγο αυτού του ζήλου, που ΔΕΝ είναι το κέρδος (αφού δεν παίρνω ούτε ένα σεντ) αλλά το... πάθος των προοδευτικών ιδεών ΜΑΣ.

Καλή συνέχεια
Γ.Σ. (τα στοιχεία μου είναι δημόσια, αν ψάξετε λίγο)

Ανώνυμος είπε...

Και πού διαβάζουμε ηλεκτρονικώς την Ενέδρα? Οικολογικότερο και ευκολότερο για μας που είαμστε εκτός τειχών...

Ανώνυμος είπε...

symfono me ton proigoumeno.
mporoume na ti diavasoume ilektronikos?

Unknown είπε...

Omadeon ευχαριστούμε για τα σχόλια και τη συνεισφορά σου...Χαιρόμαστε πάντα να "συναντιόμαστε" με ενεργούς και ευαισθητοποιημένους ανθρώπους...

Για τους άλλους 2 φίλους (και όχι μόνο):
Κάντε λίγη υπομονή, τώρα μαθαίνουμε τα...ψηφιακά τερτίπια...Πολύ γρήγορα η ΕΝΕΔΡΑ 33 (και κάθε τεύχος της από δω και μπρος) θα "ανέβει" στο blog μας.

Alterglobal
από την Ενέδρα

Panayiotakis είπε...

Γεια σας παιδιά!!!
Μπραβο για την e-προσπάθειά σας!!

Ευχαριστώ επι τη ευκαιρία για την υποστήριξή σας και την επισκεψη στην Αυλώνα!!!

Υ.Γ.Το τευχος το αγόρασα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!

Παναγιωτάκης με τα Πρασινα Starάκια!!!

Ανώνυμος είπε...

καλημερα και συγχαρητήρια την προσπάθεια σας , σας στ'ελνω αυτο το αρθρο μου με σκοπο να το χρησιμοποιείσεται οπως εσεις νομίζετε :P
http://press-gr.blogspot.com/2007/07/blog-post_1966.html

οπως και οτι αλλα άρθρα θέλετε..ειμαι στην διάθεση σας

Ανώνυμος είπε...

Είσαστε το ζωντανό παράδειγμα που αποδεικύνει ότι η μαλακία σκοτώνει!... Δεν προσφέρετε τίποτα στον κόσμο των ιδεών παρά μία άρνηση που έχει μετατραπεί σε κακία, διότι υποσυνείδητα πολλοί από έχετε καταλάβει ότι έχετε αυτοπαγιδευτεί στον βούρκο αρνητικών συναισθημάτων. Γι' αυτό πολλοί από σας, που γνωρίσετε ότι η πολιτιστική επανάσταση φέρει μόνο την καταστροφή, και επειδή δεν έχετε οιαδήποτε μόρφωση, καλλιέργεια και έχοντας αποβάλλει την ηθική υπόσταση, γαυγίζετε σαν τα χαμένα σκυλιά, και προχωρήτε προς την αυτοκαταστροφή. Για το καλό σας, ξυπνήστε!

Ανώνυμος είπε...

re paidia afou vgike enedra 34 gt den lete tpt toso kairo?Alfonse kinaide!!!!dagkwse ti glwssa sou na pe8aneis apo to dilitirio vlaka e vlaka.