7 Ιουν 2007

Νεότερα για το #33 και ένα σχόλιο για την επικαιρότητα

Η ΕΝΕΔΡΑ 33 είναι γεγονός! Και από χθες μοιράζεται, πακετάρεται και στέλνεται (σταδιακά) στους παραλήπτες της ανά τη χώρα! Επειδή δεν προλάβαμε να συμπεριλάβουμε τα γεγονότα στην έκθεση Art Athina στην ύλη του τεύχους, σας καλούμε όλους και όλες, μέσα από το blog μας, να συνεισφέρετε στην υπόθεση της διαφύλαξης της ελευθερίας όλων μας στην έκφραση, προσθέτοντας (για αρχή) την υπογραφή σας στην ηλεκτρονική διαμαρτυρία που ξεκίνησε μέσα από το blog artlogokrisia.blogspot.com.
Να γίνει, επίτέλους, μια αρχή ενάντια σε όλους εκείνους τους πολιτικούς/ θρησκευτικούς/ κοινωνικούς εκφραστές του σκοταδισμού, που νομίζουν ότι μπορούν ανενόχλητοι να μας στερούν κάθε είδους δικαίωμα ή απόλαυση που δεν συνάδει με το ελληνοχριστιανικό και εθνεγερτικό τους ιδεώδες...

1 Ιουν 2007

Παραλαμβάνουμε το τεύχος 33 τη Δευτέρα 4 Ιουνίου

Το απόγευμα της Δευτέρας, 4ης Ιουνίου, το τεύχος 33, η νέα μας ΕΝΕΔΡΑ έρχεται...σπίτι της! Όποιος/α βιάζεται να την περιεργαστεί, ας περάσει από τη Θεμιστοκλέους 52 (στα Εξάρχεια) αργά το απόγευμα της ίδιας μέρας, να πάρει το νέο τεύχος "ζεστό" στα χέρια του/της...
Κατά τα άλλα:
- Όσοι/ες έχουν δηλώσει πως επιθυμούν να λάβουν το τεύχος 33 δωρεάν στο σπίτι τους, θα το λάβουν σύντομα (Τετάρτη θα πάμε στο Ταχυδρομείο να σας το στείλουμε!).
- Οι Πολιτικές Κινήσεις της Νεολαίας στο Λεκανοπέδιο θα ξεκινήσουν τη διανομή του περιοδικού σε σχολεία/ σχολές/ συναυλίες/ φεστιβάλ/ γειτονιές/ κινητοποιήσεις από την Τρίτη.
- Οι Οργανώσεις της Νεολαίας Συνασπισμού στην επαρχία θα έχουν στα χέρια τους το περιοδικό το αργότερο μέχρι την Πέμπτη.

Καλή ανάγνωση και (για τους...μυημένους) καλή ΔΙΑΝΟΜΗ!!!