14 Οκτ 2009

Απλές "συμπτώσεις" ή και κάτι περισσότερο;

Η κα Γλυκερία Σιούτη διευθύντρια του Πρωθυπουργικού Γραφείου και οι υποθέσεις που είχε αναλάβει το δικηγορικό της γραφείο

*********

Μια προσπάθεια να καταγράφουν οι υποθέσεις που έχει αναλάβει το δικηγορικό γραφείο Φλογαϊτη - Σιούτη, που μέχρι στιγμής, έχουν πέσει στην αντίληψή μας :

1. Εκπροσώπησε την εταιρεία Loyalnard, η οποία ήθελε σε συνεργασία με τη Μονή Τοπλού να κατασκευάσει ένα φαραωνικό ξενοδοχειακό συγκρότημα στο Κάβο Σίδερο της Κρήτης.

2. Ανέλαβε να στηρίξει νομικά τους κ.κ. Νικήτα Κακλαμάνη (Δήμος Αθηναίων) και Μπάμπη Βωβού (ανέγερση Mall) στον Ελαιώνα.

3. Εκπροσώπησε τη κινέζικη Coscoγια να εξασφαλίσει ευνοϊκότερους όρους εκμετάλλευση του λιμανιού του Πειραιά.

4. Εκπροσώπησε ενώπιον του ΣτΕ την εταιρεία Μαρίνα Ζέας Α.Ε. εναντίον των Επιτροπής Κατοίκων Πασαλιμανιού, της Νομαρχίας Πειραιά και φορέων της πόλης. Οι φορείς είχαν προσφύγει κατά της ιδιωτικοποίησης του Πασαλιμανιού, της περίφραξης του, της κατασκευής 1.100 μέτρων νέων προβλητών και δεξαμενών καυσίμων στον θαλάσσιο αρχαιολογικό χώρο. Το ΣτΕ σταμάτησε τα έργα.



Δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι οι παραπάνω τέσσερις περιπτώσεις που έχουν απασχολήσει το πανελλήνιο είναι απλές "συμπτώσεις". Εσείς τι λέτε;

Ο Πρωθυπουργός της χώρας κ. Γεώργιος Πανανδρέου πως σχολιάζει τις "συμπτώσεις" αυτες;

Δεν υπάρχουν σχόλια: