19 Σεπ 2008

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΛΑΖΑΡΟ ΠΕΤΡΟΜΕΛΙΔΗ

Σύνδεσμος Αντιρρησιών Συνείδησης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Ο Σύνδεσμος Αντιρρησιών Συνείδησης καλεί σε συναυλία για την άρνησηστράτευσης, σε συναυλία αλληλεγγύης στο διωκόμενο αντιρρησία συνείδησης Λάζαρο Πετρομελίδη. Ο Λάζαρος δικάστηκε ερήμην -για 15η φορά για το ίδιο αδίκημα- από το Ναυτοδικείο Πειραιά στις 20/05/2008 και καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση χωρίς αναστολή για δύο κατηγορίες ανυποταξίας σε καιρό ειρήνης. Για τυχόν υποβολή έφεσης και για να έχει αυτή
ανασταλτικό αποτέλεσμα, η απόφαση του Ναυτοδικείου απαιτεί την ταυτόχρονη
καταβολή εγγύησης ύψους 7.000 ευρώ!

Ευχαριστούμε τα συγκροτήματα 63 High, Deux ex Machina, Bad Trip, και Inoxia and the straight edge που θα παίξουν στη συναυλία την Παρασκευή 19 Σεπτεμβίου στο Λόφο του Στρέφη στα Εξάρχεια (ώρα έναρξης 21:30, είσοδος ελεύθερη).

Απέναντι στις εκδικητικές διώξεις των αντιρρησιών συνείδησης, στην αναχρονιστική υποχρεωτική στράτευση, στην επιδιωκόμενη στράτευση στα 18, στις συνεχιζόμενες αυτοκτονίες στο στρατό, στους υπέρογκους στρατιωτικούς εξοπλισμούς, στους αδίστακτους πολέμους συμφερόντων, απέναντι στον μιλιταρισμό και τον εθνικισμό, ενώνουμε τις φωνές μας και απαντάμε με αλληλεγγύη και άρνηση στράτευσης!

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ


http://www.antirrisies.gr/sunaulia_strefi

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

sintrofoi ti tha ginei de tha balete kamia dimoskopisi opos sinithizate????????? mpouxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa