3 Ιουλ 2008

Η Siemens στο αρχείο, οι μαθητικές κινητοποιήσεις στον εισαγγελέα…

Η αγαστή συνεργασία της «ανεξάρτητης» Δικαιοσύνης και του «κοσμικού αγανακτισμένου πολίτη» Ζάχο Χατζηφωτίου για την ποινικοποίηση των μαθητικών κινητοποιήσεων του Νοέμβρη-Δεκέμβρη 2007 και την τρομοκράτηση των αγωνιζόμενων μαθητών-τριών συνεχίζεται ενάμιση χρόνο μετά .

Η μανία της κυβέρνησης και των προθύμων της να επιβάλλουν την τάξη, την ασφάλεια και την συμμόρφωση στη νεολαία που αγωνίζεται για αυτονόητα κεκτημένα όπως η δημόσια δωρεάν παιδεία και την άρση των ταξικών φραγμών στην εκπαίδευση δεν γνωρίζει όρια.

Η διαδικασία καταθέσεων στον εισαγγελέα από μαθητές, καθηγητές και διευθυντές σχολείων που εκτυλίσσεται αυτές τις μέρες αποτελεί ευθεία πρόκληση προς τη νέα γενιά και τις κινητοποιήσεις της και υποδηλώνει εμφατικά τις ιεραρχήσεις που η ΝΔ και το μπλοκ των δικαστών τις έχει κάνει, ενώ τα σκάνδαλα που ανακύπτουν καθημερινά από το πολιτικό προσωπικό του φθαρμένου δικομματισμού, συναντούν την δικαστική θερινή ραστώνη.

Η Νεολαία Συνασπισμού στέκεται αλληλέγγυα στις κινητοποιήσεις του μαθητικού κινήματος και μαζί με την ΟΛΜΕ, απαιτεί να μπει στο άμεσα στο αρχείο η υπόθεση και να καταργηθεί η πράξη νομοθετικού περιεχομένου του 2000, που «στήνει» δικαστήρια στους σχολικούς χώρους.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΘΗΤΟΔΙΚΕΊΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ !


3/07/2008
Το Γραφείο Τύπου της Νεολαίας Συνασπισμού

Δεν υπάρχουν σχόλια: