7 Μαρ 2009

68 χρόνια μετά κάποιοι ακόμα εκδικούνται τον Μανώλη Γλέζο…

Χθες το βράδυ, μια μέρα πριν την επίσκεψη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, Μανώλη Γλέζου στο Ρέθυμνο,κάποιοι φρόντισαν να του απόδείξουν,δυστυχώς,ότι η πάλη ενάντια στον φασισμό είναι επίκαιρη.

Το γεμάτο με εθνικιστικά και ρατσιστικά συνθήματα,αμφιθέατρο Δ3 της Πανεπιστημιούπολης στο Ρέθυμνο,χώρο στο οποίο σήμερα Σάββατο 7 Μάρτη θα γίνει εκδήλωση με ομιλητή τον Μανώλη Γλέζο,μας γυρίζει σε εποχές που,δυστυχώς για κάποιους,ο λαός με την πάλη του έχει κλείσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Ο αγώνας για δημόσια δωρεάν παιδεία,υγεία και κοινωνική ασφάλιση είναι αλληλένδετος με την συνεχή πάλη ενάντια στο φασισμό,το ρατσισμό και την ξενοφοβία.

Ως Νεολαία Συνασπισμού Ρεθύμνου ,καλούμε την τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου να ενεργοποιηθεί για να μην πάρει περαιτέρω διαστάσεις το φαινόμενο του εθνικισμού και να καταδικάσει στην πράξη αυτήν την απαράδεκτη ενέργεια που προσβάλλει τον αγωνιστή Μ.Γλέζο - που πριν 68 χρόνια κατέβασε το σύμβολο του ναζισμού από την Ακρόπολη- και στρέφεται συνολικά εναντίον του δημοκρατικού λαού της Κρήτης.

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!

Νεολαία Συνασπισμού Ρεθύμνου
neolaiasynreth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: