8 Ιουλ 2008

Να δοθεί επίδομα θερινής υπερπροσπάθειας στον Υπουργό Παιδείας και να τιμηθεί η προσφορά του άμεσα!

Η προσπάθεια της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΠΘ να φέρει προ τετελεσμένων γεγονότων την ακαδημαική κοινότητα, δεν γνωρίζει όρια.

Ο εργατικότατος υπουργός Παιδείας συνεχίζει τις καλύτερες παραδόσεις των προκατόχων του και ετοιμάζεται να αναγνωρίσει επαγγελματικά δικαιώματα στους αποφοίτους των Κέντρων Ελευθέρων Σπουδών, μέσα στο καλοκαίρι, προσπαθώντας να πιάσει στον ύπνο τους αγωνιζόμενους φοιτητές και καθηγητές, που συνεχίζουν τον νικηφόρο αγώνα τους για αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν παιδεία, για δουλειά με δικαιώματα.

Η αναγνώριση επαγγελματικών δικαιωμάτων στα κολλέγια, τα οποία άφησε να ιδρυθούν και να επιτελέσουν το παιδαγωγικό τους έργο υπό τη σκέπη του Υπουργείου … Εμπορίου το ΠΑΣΟΚ, θα εντείνουν τον ανταγωνισμό και προκαλέσουν περαιτέρω υποβάθμιση των εργασιακών όρων με τους οποίους οι νέοι/νέες εισέρχονται στην αγορά εργασίας, με μόνο κερδισμένο το καπιταλιστικό κέρδος και πρώτα θύματα τα οράματα της νέας γενιάς για μια αξιοπρεπή ζωή και όχι επιβίωση.

Η Νεολαία Συνασπισμού, το μόνο που μπορεί να συμβουλέψει τον κ. Στυλιανίδη, είναι να σταματήσει να δοκιμάζει τα αντανακλαστικά του φοιτητικού κινήματος. Για όλα τα υπόλοιπα τα οποία πρέπει να γίνουν άμεσα, όπως το κλείσιμο των ΚΕΣ-ΚΕΚ-ΙΕΚ, η λήψη μέριμνας για τους μέχρι τώρα απόφοιτους και η ουσιαστική στήριξη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, η κυβέρνηση της ΝΔ απλώς δεν μπορεί να βοηθήσει.


8/07/2008
Το Γραφείο Τύπου της Νεολαίας Συνασπισμού

1 σχόλιο:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Δεν ξερεις οτι τους πιο υπολους νομους τους περνανε το καλοκαιρι;;;;