12 Δεκ 2008

Δολοφονούν-Καταστέλλουν-Τρομοκρατούν

Και σήμερα δεκάδες χιλιάδες μαθητές και φοιτητές πλημμύρισαν τους δρόμους της Αθήνας. Για έβδομη συνεχόμενη ημέρα ήρθαμε αντιμέτωποι με ένα όργιο κρατικής καταστολής και βίας . Με συνεχή ρίψη χημικών, ξύλο σε διαδηλωτές και δημοσιογράφους και αναίτιες συλλήψεις, οι αστυνομικές δυνάμεις επέδειξαν για μια ακόμη φορά το εγκληματικό τους πρόσωπο.

Η κυβέρνηση της Ν.Δ συνεχίζει να κλείνει τα αυτιά της στους νέους και τις νέες που διαδηλώνουν, υπερασπιζόμενοι/ες τα αυτονότητα δικαιώματά τους. Νομίζει ότι με τη βία και την καταστολή θα μας τρομοκρατήσει, θα μας κάνει να ξεχάσουμε τη δολοφονία και να κλειστούμε φοβισμένοι/ες στα σπίτια μας.

Αντί να ακούσει τα αιτήματα μιας ολόκληρης γενιάς , η κυβέρνηση συνεχίζει την εμπρηστική της πολιτική και δεν δείχνει σε καμία περίπτωση έτοιμη να παραδεχτεί τις εγκληματικές της ευθύνες. Χρειαζόμαστε μια συνολική αλλαγή της ασκούμενης πολιτικής, μια συνολική κοινωνική και πολιτική ανατροπή.
Η γενιά μας δεν τρομοκρατείται, δεν ενσωματώνεται. Οι μαζικοί και ενωτικοί αγώνες της νεολαίας και των εργαζομένων θα δώσουν στην κυβέρνηση την απάντηση που της αξίζει.

Το Γραφείο Τύπου της Νεολαίας Συνασπισμού
12/12/2008

Δεν υπάρχουν σχόλια: