17 Φεβ 2008

Πρώτη ήττα του απομονωτισμού στην Κύπρο! Αισιοδοξία για νίκη Χριστόφια στο Β' γύρο!

Σύμφωνα με σχεδόν το 100% των καταμετρημένων ψήφων στις Προεδρικές Εκλογές της Κύπρου, η ελληνοκυπριακή κοινότητα οδεύει προς την πρώτη μεγάλη ήττα του απομονωτισμού, αφού ο απερχόμενος Πρόεδρος και υποψήφιος που στηρίχτηκε από το ΔΗΚΟ, την ΕΔΕΚ και τους Οικολόγους, Τάσος Παπαδόπουλος (θιασώτης του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα για την επίλυση του Κυπριακού και της πολιτικής "υψηλών τόνων" έναντι των τουρκοκυπρίων) μένει, με ποσοστό 31%, εκτός του Β' γύρου, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου.
Πρώτος σε ψήφους αναμένεται να είναι ο Ιωάννης Κασουλίδης (33,52%) του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ), που στο δημοψήφισμα είχε υποστηρίξει το ΝΑΙ. Στο Β' γύρο θα αντιμετωπίσει τον υποψήφιο (και Γενικό Γραμματέα) του ΑΚΕΛ, σύντροφο Δημήτρη Χριστόφια (33,32%), Αναμένοντας τις δηλώσεις των υποψηφίων Προέδρων, θα επανέλθουμε σύντομα με τα οριστικά αποτελέσματα του Α' γύρου των κυπριακών Εκλογών και τις πρώτες εκτιμήσεις για το Β' γύρο.

2 σχόλια:

Unknown είπε...

yparxei idi mia dimoskopisi apo ton tileoptiko stathmo "s" tis kyprou pou dinei to provadisma ston xristofia alla apo vdomada tha kseroume perissotera!!!!
apopse pantos to giortasame!!!
me syntrofikous xairetismous apo tin kypro katsiokalis anastasios

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου σύντροφε!!!
Τις θερμότερες ευχές μας στους συντρόφους του ΑΚΕΛ...Καλή δουλειά για το Β' γύρο...Ελπίζω το αδελφό μας κόμμα να μην πληρώσει την Κυριακή τις επιλογές που έκανε στο κοντινό παρελθόν (Τάσσος, δημοψήφισμα κλπ)...