17 Οκτ 2008

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ 21ης ΟΚΤΩΒΡΗ

Ολοένα και περισσότερο οι νέοι και οι νέες βιώνουμε την εργασιακή ανασφάλεια και την υποβάθμιση των σπουδών μας. Το μέλλον που μας ετοιμάζουν είναι αυτό του καθημερινού αγώνα για την επιβίωση, των πτυχίων χωρίς αξία και των μισθών που δεν φτάνουν ούτε για το νοίκι

Η κυβέρνηση της Ν.Δ, συνεχίζοντας την πολιτική των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, την πολιτική των αντεργατικών μεταρρυθμίσεων και της περικοπής των κοινωνικών δαπανών, υπονομεύει την ίδια μας της ζωή. Οι νέοι άνθρωποι είναι τα πρώτα θύματα του νεοφιλελευθερισμού στην Ευρώπη, αυτοί που βιώνουν στο πετσί τους την εργασία χωρίς όρους και θεσμικό πλαίσιο προστασίας, που αλλάζουν συνεχώς δουλειές βλέποντας το πτυχίο τους να απαξιώνεται από την ισοτίμησή του με τα διπλώματα των Κ.Ε.Σ, που ζουν με μισθούς πείνας και δεν θα πάρουν σύνταξη ποτέ.

Φτάνει πια!

Ο μόνος δρόμος που ανοίγεται μπροστά μας είναι αυτό της οργανωμένης δράσης , αυτός του συλλογικού αγώνα για την προάσπιση των δικαιωμάτων μας. Να ενισχύσουμε τα συνδικάτα, να δημιούργησουμε σωματεία εκεί όπου δεν υπάρχουν, να πυκνώσουμε τις δυνάμεις της Αυτόνομης Παρέμβασης, να αλλάξουμε τους συσχετισμούς στις ομοσπονδίες των εργαζομένων υπέρ των συμφερόντων της εργατικής τάξης και της νεολαίας.

Το συλλαλητήριο της Τρίτης 21ης Οκτώβρη να γίνει η αρχή της αντεπίθεσης του εργατικού κινήματος, που μαζί με τους φοιτητές και τους μαθητές θα αγωνιστεί για την ανατροπή των αντιεκπαιδευτικών και των αντεργατικών νόμων και θα πετύχει νέες νίκες.

Να δώσουμε μαζικά, δυναμικό παρόν στις απεργιακές συγκεντρώσεις των συνδικάτων.

Αθήνα: Πεδίο του ‘Αρεως, ώρα 11πμ
Προσυγκέντρωση 10.30 πμ Πατησίων και Ιουλιανού


Το Γραφείο Τύπου της Νεολαίας Συνασπισμού
17/10/2008

1 σχόλιο:

Admin είπε...

πασοκακια ....... με τη γσεε θα πατε ετσι??????

του 1 ε την ημερα αυξηση ομως !!!!!!!!

και μετα μας λετε για εργασιακη ανασφαλεια!!!!!