15 Οκτ 2008

Βίαιη επίθεση της ΚΝΕ σε μέλη της Νεολαίας Συνασπισμού και της ΑΡ.ΕΝ

Σήμερα στις 14/10/2008 στην Τρίπολη, μέλη της Νεολαίας Συνασπισμού και της Αριστερής Ενότητας δέχτηκαν επίθεση για χώρο του πανεπιστημίου που χρησιμοποιεί η ΑΡ.ΕΝ. Η κατάληξη ήταν φοιτητής να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, ύστερα από τη βάναυση επίθεση που δέχτηκε από μέλη της ΚΝΕ, εξ επαφής με καρέκλα. Τα μέλη της Π.Κ.Σ και της ΚΝΕ, που από ό,τι φαίνεται δεν έχουν καμία σχέση με το φοιτητικό κίνημα και τους αγώνες της νεολαίας, εκτός από το να σπάνε συνελεύσεις, πλέον σπάνε και κεφάλια.


Η Π.Κ.Σ και η ΚΝΕ , συνεχίζοντας την «εξόρμηση προς το λαό» που πρώτο το ΠΑΜΕ εγκαινίασε στο Σωματείο Κλωστοϋφαντουργίας Βορείου Ελλάδος, τραμπουκίζοντας εργαζόμενους, πλέον μεταφέρει τα αδιέξοδά του και στις σχολές. Η στοχοπροσήλωση του ΚΚΕ στην ανανεωτική και ριζοσπαστική αριστερά έχει πάρει πλέον διαστάσεις εμμονής.


Οι τραμπούκικες επιθέσεις της Κ.Ν.Ε δεν μας φοβίζουν και δεν θα μείνουν αναπάντητες. Η απάντηση θα έρθει με την απομόνωση αυτών των πρακτικών μέσα και έξω από τους συλλόγους. Τη στιγμή, μάλιστα, που το Πανεπιστήμιο Πελοπόννησου αντιμετωπίζει τραγικές ελλείψεις σε υποδομές και εκπαιδευτικό προσωπικό, η ΚΝΕ δεν μπορεί να βλέπει τον εχθρό της μέσα στο φοιτητικό κίνημα. Ζητούμε από την Κ.Ν.Ε να καταδικάσει επίσημα και άμεσα αυτές τις πρακτικές και να αναθεωρήσει τη στάση της, αν θέλει να θεωρεί εαυτήν κομμάτι του φοιτητικού κινήματος.



Το Γραφείο Τύπου της Νεολαίας Συνασπισμού

20/10/2008

1 σχόλιο:

gioz είπε...

Διορθώστε την ημερομηνία παιδιά..