26 Μαΐ 2008

Ανακοίνωση Νεολαίας Συνασπισμού για τις δηλώσεις Καραμανλή

Οι πρόσφατες δηλώσεις τόσο του πρωθυπουργού όσο και της Α. Διαμαντοπούλου, σχετικά με την ίδρυση μη κρατικών ΑΕΙ και την ανάγκη για μια συναινετική αναθεώρηση του άρθρου 16, αποτελούν μνημεία δογματικής προσήλωσης σε αντικοινωνικές πολιτικές.

Αντί να παραδεχτούν τις ευθύνες που έχουν για τα σημερινά προβλήματα του χώρου της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, οι εκπρόσωποι του δικομματισμού θέλουν να της δώσουν το τελειωτικό χτύπημα. Σε κάθε περίπτωση, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ φέρουν ακέραια την ευθύνη για τα σημερινά αδιέξοδα του δημόσιου Πανεπιστημίου, αλλά και για την αναταραχή που έχει προκληθεί.

Η Νεολαία Συνασπισμού δηλώνει για άλλη μια φορά ότι θα συνεχίσει να εργάζεται με όλες της τις δυνάμεις για την ανάπτυξη ενός μαζικού και μαχητικού κινήματος καταλήψεων στο σύνολο των ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, έτσι ώστε να ανατραπεί η πολιτική του δικομματισμού που χτυπάει το δικαίωμα στη δημόσια και δωρεάν τριτοβάθμια εκπαίδευση και στην διεκδίκηση μιας αξιοπρεπούς εργασιακής προοπτικής. Το πανεπιστημιακό κίνημα θα συνεχίσει για όσο χρειαστεί, με όση ένταση χρειαστεί, μέχρι την τελική νίκη.


Το Γραφείο Τύπου

25/11/2008

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ti egine sidrofoi, de bazoume pia tis dimoskopiseis????

episis de blepo reportaz apo ti laothalassa tou eurovioff...

ante xekabaliste tora...

Ανώνυμος είπε...

δεν ξερω που παει το "ante xekabaliste tora..." αλλα η eurovisiOFF ειχε παρα πολυ κοσμο και ο κοσμος εμεινε μεχρι πολυ αργα.

Τωρα ως προς τις δημοσκοπισεις καλα ειναι να μην ανεβαινουν καθως συνεχεια θα βγαινουν 5-6 δημοσκοπισεις τον μηνα και νομιζω εχει πολυ περισσοτερα να πει αυτο το blog απο το να βλεπει τις δημοσκοπισεις.

Ανώνυμος είπε...

http://picasaweb.google.com/haris.konstantatos/EurovisiOFF3
απλα μπειτε εδω. Τα λογια περιττα.